Fysio Drachten

Fysio 0512 is een veelzijdige praktijk in Drachten dat verschillende vormen van fysiotherapie aanbiedt.  Zo zijn onze therapeuten gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, sport fysiotherapie, dry needling, medical taping, functional movement screening en schouderfysiotherapie. Alles om u van uw klachten af te helpen. Voor een behandeling bij Fysio 0512 in Drachten heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Voor een effectieve behandeling gaat u naar Fysio 0512 in Drachten

Klachten aan spieren en gewrichten ontstaan veelal door sporten, maar ook door verkeerd bewegen in het dagelijks leven of een verkeerde houding. Ook kan het te maken hebben met een ongeval of ziekte, of uw leeftijd. Naar mate uw ouder wordt, wordt uw lichaam dat natuurlijk ook.

Lichamelijk klachten zijn erg vervelend en kunnen tevens belemmerend zijn. Zo kan het zijn dat u niet meer normaal kunt lopen, zitten of tillen. Deze problemen moet snel worden verholpen en daarom werkt Fysio 0512 in Drachten met een effectieve werkwijze.

Fysio 0512 in Drachten voor een persoonlijke aanpak

Onze praktijk vind zijn oorsprong in het Friese Leeuwarden. Daar begonnen we enkele jaren geleden met Fysio 058. Het succes van deze praktijk zetten we sinds 2014 ook voort in Drachten. De kracht van Fysio 058 en Fysio 0512 zit 'm in de persoonlijke aanpak. Onze therapeuten begeleiden hun cliënten in het gehele proces. Het begint met een persoonlijk behandelingsplan afgestemd op uw specifieke klachten aan spieren en gewrichten. Dit plan bestaat uit effectieve oefeningen die u zowel met de fysiotherapeut als zelfstandig zult uitvoeren. Dit plan wordt wekelijk geëvalueerd en eventueel bijgesteld.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Privacy policy aangepast

In het kader van de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) heeft Fysio 0512 haar pirvacy policy aangepast.

Lees meer »

Z