Fysiotherapie Friesland

Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapie praktijk in Friesland? U kunt in Leeuwarden terecht bij Fysio 058 en in Drachten bij Fysio 0512. In beide fysiotherapie praktijken kunt u terecht voor een ruim aanbod aan behandelingen, zoals fysiotherapie, manuele therapie, sport fysiotherapie, dry needling, medical taping, functional movement screening en schouderfysiotherapie. Waar u ook last van heeft, wij verhelpen uw klachten bij één van onze praktijken in Friesland. Voor de behandelingen in één van onze praktijken in Friesland heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Effectieve fysiotherapie in Friesland

Ondanks dat we verschillende behandelingen aanbieden, komen de meeste mensen naar onze praktijk in Friesland voor fysiotherapie. Daar komt onze naam dan ook vandaan. Fysiotherapie wordt veelal uitgevoerd omdat het veel verschillende soorten lichamelijke klachten verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan sportblessures, klachten door verkeerd bewegen of een verkeerde houding, klachten die ontstaan door een ongeval of ziekte, of simpelweg omdat uw lichaam ouder wordt.

Lichamelijke klachten kunnen zoveel pijn veroorzaken dat u niet meer (normaal) kunt sporten, bewegen, zitten of liggen. U wilt uw dagelijkse activiteiten normaal kunnen uitvoeren en daarom is het van groot belang dat de klachten op juiste wijze worden verholpen.

Bij Fysio 0512 & Fysio 058 in Friesland kunt u rekenen op een persoonlijke fysiotherapie behandeling

Gaat u naar één van onze praktijken in Friesland voor fysiotherapie? Op basis van uw klachten en uw voorkeur krijgt u een fysiotherapeut aangewezen. Hij of zij onderzoekt uw klachten en maakt op basis hiervan een behandelplan. Deze is gevuld met oefeningen die u thuis en in onze praktijk kunt uitvoeren.  De behandeling wordt altijd perfect afgestemd op uw situatie.

 

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Privacy policy aangepast

In het kader van de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) heeft Fysio 0512 haar pirvacy policy aangepast.

Lees meer »

Z