Manuele therapie Friesland

Fysio 0512 in Friesland behandelt verschillende lichamelijke klachten, onder andere met manuele therapie. Manuele therapie verlicht en verhelpt pijn die ontstaat vanuit de gewrichten. Onze manueel therapeuten zijn gekwalificeerd, ervaren en zeer betrokken bij hun klanten.

Manuele therapie in Friesland voor problemen met gewrichten

Slecht functionerende gewrichten resulteren vaak in pijn in spieren en pijn in lichaamsdelen rondom de gewrichten. Manuele therapie is dan ook bedoelt voor klachten die worden veroorzaakt door problemen met de gewrichten. Heeft u ook lichamelijk klachten en twijfelt u of manuele therapie u kan helpen? Veel voorkomende klachten die kunnen ontstaan vanuit de gewrichten zijn:

  • Hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
  • Nek- en schouderklachten
  • Duizeligheid bij het bewegen van de nek
  • Hoge rugklachten
  • Lage rugklachten
  • Heupklachten

Deze klachten kunnen vaak worden verholpen door manuele therapie.

Persoonlijk afgestemde manuele therapie in Friesland

Een behandeling met een manueel therapeut bij Fysio 0512 in Friesland begint met een onderzoek. De manueel therapeut kijkt naar uw gewrichtsbewegingen en uw houding. De resultaten worden met u besproken en er wordt een behandelingsplan opgesteld met oefeningen en adviezen. De oefeningen kunt u thuis en bij Fysio 0512 in Friesland uitvoeren. De therapeut begeleidt u bij het uitvoeren van oefeningen en bespreekt tussentijds de resultaten. Betrokkenheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Fysio 0512 in Friesland. Samen zorgen we ervoor dat uw klachten snel verdwijnen en u weer normaal kunt bewegen en leven.

 

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Privacy policy aangepast

In het kader van de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) heeft Fysio 0512 haar pirvacy policy aangepast.

Lees meer »

Z