Schouderfysiotherapie

Spierklachten vinden vaak plaats in de schouders. Daarom heeft Fysio 0512 heeft een werkwijze ontwikkeld speciaal voor het behandelen van schouderklachten. Onze werkwijze is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en op jarenlange praktijkervaring. Onze schouderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in schouderklachten en aanvullend geschoold om hun beroep uit te kunnen oefenen.

Werkwijze schouderfysiotherapie

Een behandeling begint met een vraaggesprek en een onderzoek. Op basis hiervan maakt de schouderfysiotherapeut een diagnose en behandelplan. Deze behandeling bestaat uit verschillende fysiotherapie technieken en oefeningen, volledig afgestemd op uw klachten. Onze schouderfysiotherapeuten werken binnen het plan met verschillende behandelingsmethodes en oefeningen voor een zo'n effectief mogelijk resultaat.

Maakt u afspraak bij Fysio 0512 in verband met schouderklachten? Geef het aan, dan kunnen we een afspraak inplannen bij de schouderfysiotherapeut in plaats van de algemeen fysiotherapeut. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Privacy policy aangepast

In het kader van de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) heeft Fysio 0512 haar pirvacy policy aangepast.

Lees meer »

Z