Sportrevalidatie Drachten

Voor professionele sportrevalidatie in Drachten bent u aan het juiste adres bij Fysio 0512. Onze sportfysiotherapeuten zijn ervaren en gekwalificeerd, en helpen u snel en effectief te revalideren door middel van sportfysiotherapie. Naast sportfysiotherapie kunt u bij Fysio 0512 Drachten terecht voor  manuele therapie, dry needling, medical taping, functional movement screening, schouderfysiotherapie en normale fysiotherapie. Voor deze behandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw arts.

Fysio 0512 Drachten helpt u met sportrevalidatie

Heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen waardoor u niet meer op niveau of helemaal niet meer kunt sporten? Dit moet zo snel mogelijk worden verholpen. Sportrevalidatie gebeurt door middel van sportfysiotherapie. Deze vorm van fysiotherapie helpt u niet alleen te revalideren, het kan u ook helpen bij het verbeteren van uw sportprestaties.

Sportrevalidatie in Drachten met een persoonlijke en effectieve aanpak

De fysiotherapeuten van Fysio 0512 Drachten zijn erg betrokken bij de cliënt. Zij werken met een persoonlijke aanpak voor een zo'n effectief mogelijke sportrevalidatie. Samen met u wordt een behandelplan opgesteld met oefeningen die zijn afgestemd op de sport die u uitoefent.

U kunt de oefeningen uitvoeren in onze sportzaal, ons sportzaal en kleine oefeningen kunt u ook thuis uitvoeren. Sportrevalidatie begint vaak in de sportzaal van Fysio 0512 Drachten, waar u beschikt over de nodige apparaten en u op uw gemak de oefeningen kunt uitvoeren. Tegen het eind van de behandeling worden oefeningen ook buiten uitgevoerd als u een buitensport beoefent. Zo wordt de sportrevalidatie perfect afgestemd op uw situatie.

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Privacy policy aangepast

In het kader van de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) heeft Fysio 0512 haar pirvacy policy aangepast.

Lees meer »

Z