Testimonials

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie.

>> Lees meer

Martin kreeg in 2015 klachten aan nek en schouders, daarnaast kreeg hij begin 2016 ook heupklachten. Martin hoopte dat hij zijn werk als vechtkunsttrainer met minder klachten kon uitvoeren.

>> Lees meer

Na een heupoperatie met verschillende vervelende complicaties kwam Oebele bij Fysio 0512 revalideren binnen Fit 0512. De kans dat hij na de operatie pijnloos kon functioneren en zijn vak weer kon uitoefenen was niet zo groot.

>> Lees meer

Vanaf oktober 2014 had Nienke al klachten in haar linker schouder. Fysiotherapeute Marieke Dam constateerde een frozen shoulder. Na diverse behandelingen werd mijn schouderkom aanzienlijk soepeler en had ik minder pijn.

>> Lees meer

Fred had al verschillende knieoperaties ondergaan. Hij was inmiddels weer voldoende fit en wilde in de zomer van 2015 samen met Bewegingscentrum Drachten de Stelvio beklimmen. Tijdens deze fietsvakantie viel Fred op zijn knie.

>> Lees meer

Door een verkeerde beweging liep Fokke Jan Plantinga een blessure aan zijn bovenarm op. In het ziekenhuis duurde het een tijd voordat de juiste diagnose gesteld was. Van de arts kreeg Fokke het advies om naar een fysiotherapeut te gaan.

>> Lees meer

Door een hersenbloeding is Alyda gedeeltelijk spastisch en verlamd. Alyda wilde graag begeleiding om in haar dagelijks leven en met haar topsport nog beter te kunnen functioneren en presteren.

>> Lees meer

Jan Dijkstra uit Drachten had al ervaring met fysiotherapie, waaronder bij collegapraktijk Fysio 058. Er werd een hernia geconstateerd en Jan wilde graag dichtbij huis fysiotherapie volgen.

>> Lees meer

Mijn ervaringen met Fysio 0512 zijn zeer positief. Tijdens de behandelingen werd bekeken of alles recht stond en werd ik goed los gemaakt. Ik kreeg diverse oefeningen mee naar huis en het advies om mijn core stability te verbeteren.

>> Lees meer

Ik ben voor mijn revalidatie bij Fysio 0512 terecht gekomen. Binnen 6 maanden revalideren is het resultaat bereikt. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen bij Fysio 0512. Kundig en professioneel personeel.

>> Lees meer

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Fysio 0512. Er werd naar me geluisterd als de knie niet goed aanvoelde en hier werd op een goede manier op ingespeeld. Zeer ervaren mensen en een hele prettige sfeer.

>> Lees meer

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortArie Bijlsma

In december 2015 had Arie een ongeval tijdens een mountainbiketocht. Hij brak hierbij zijn elleboog op meerdere plaatsen. Na zijn operatie kwam hij bij Fysio 0512 voor de revalidatie. >> Lees meer...

Nieuws / Actueel

Dinsdag 14 augustus Vacature fysiotherapeut Fysio 0512 en Fysio 058

Ben jij de fysiotherapeut die we zoeken?

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Privacy policy aangepast

In het kader van de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) heeft Fysio 0512 haar pirvacy policy aangepast.

Lees meer »

Z